Hej alla stamkunder och nya kunder. Glädjande nyheter!

Grönbacka plantskola öppnar till påsk. När all odling sker under bar himmel så har vi inga begränsningar.

Du kan betala med kort, kontanter eller MobilePay.

Vi plockar också ihop dina plantköp , ifall du inte själv har möjlighet att komma på planthandel.

VÄLKOMNA ALLA PÅ PLANTHANDEL TILL GRÖNBACKA PLANTSKOLA.

Ni kan förhandsbeställa plantor och betala in på kontot samt avhämta beställningen efter öppethållningstider på överenskommen plats.

Öppethållningstider

Måndag – Torsdag  9-18
Fredag 10-19
Lördag 10-15
Söndag 10-16

Betalning med kort & kontanter.

Kontaktuppgifter

Grönbacka Plantskola

Mikaela Suoniemi
tel. 0405492572
mikaela@gronbacka.fi

Ingåkustvägen 1953,
10230 Ingå ST

Du hinner ännu boka in trädgårdskonsultation!

Behöver du hjälp med din trädgård, men vet kanske inte i vilken ända du ska börja och vad som borde göras? Tiden kanske inte räcker till men du vill njuta av en färdig trädgård? Då kan Grönbacka plantskola hjälpa dig. Vi tar hand om planering av hela trädgården eller bara ett särskilt område av trädgården som du vill sätta i skick.

Du vill kanske anlägga en köksträdgård men vet inte hur det går till? Eller ha lättskötta planteringar så att du slipper rensa ogräs hela sommaren? Vid sommarstugorna har det blivit allt vanligare med prydnadsväxter i trädgårdarna. Också ängsområden som är lättskötta alternativ till gräsmattor har blivit populära. På ängarna trivs fjärilar och andra pollinerande insekter. Vi kan också hjälpa dig om du vill återställa naturen efter ett husbygge.

Utöver planeringen får du allt du kan tänkas behöva i trädgårdsväg från oss, såsom perenner, blomlökar, buskar, plantor, blommor, träd, prydnadsgräs, klängväxter och barrväxter. Vi samarbetar med andra lokala entreprenörer och kan också erbjuda till exempel grävning och jordtransport.

Grönbacka plantskola ligger alldeles intill stamväg 51 i Ingå. Vi har verksamhet på axeln Hangö–Kyrkslätt, både på fastlandet och ute i skärgården. När du behöver hjälp med din trädgård gör vi först ett hembesök så vi får se trädgården, mäta den och ta bilder. Vi kommer också överens med dig om vad du önskar få gjort i trädgården.

Än finns det tid för konsultation! Boka genast tid så börjar vi planera!