Uudet verkkosivut ovat työn alla.

Päivityksen aikana löydätte kaikki aukioloajat ja yhteystiedot alta.

Voitte tilata kasveja etukäteen ja maksaa tilille sekä noutaa tilauksen sovitussa paikassa aukioloaikojen jälkeen.

Aukioloajat

SULJETTU tältä kaudelta. Auki sopimuksen mukaan.

Maksu korteilla & käteisellä.

Yhteystiedot

Grönbacka Plantskola

Mikaela Suoniemi
puh. 0405492572
mikaela@gronbacka.fi

Inkoon Rannikkotie 1953,
10230 Inkoo AS

Vielä ehdit varata puutarhakonsultaation syksyksi!

Tarvitsetko apua puutarhasi kanssa, mutta et tiedä, mistä lähteä liikkeelle ja mitä kannattaisi tehdä? Tai ehkä haluaisit nauttia valmiista puutarhasta, mutta aika ei riitä sen suunnitteluun tai toteuttamiseen? Grönbacka taimisto auttaa sinua. Suunnittelemme koko puutarhan tai vai osan siitä toiveidesi mukaan.

Haaveiletko keittiöpuutarhasta ja tarvitset apua sen toteuttamiseksi? Tai kaipaatko helppohoitoisia istutuksia, jolloin rikkaruohot eivät olisi riesanasi koko kesää? Koristekasvit ovat nykyään suosittuja kesämökkipuutarhoissa, ja helppohoitoiset niittyalueet ovat mainio vaihtoehto nurmikon tilalle. Niittyalueilla viihtyvät niin perhoset kuin muut pölyttävät hyönteiset. Autamme sinua myös luonnon palauttamisessa rakennusprojektin jälkeen.

Suunnittelun lisäksi saat meiltä kaikki, mitä tarvitset puutarhaasi, kuten perennat, kukkasipulit, pensaat, taimet, kukat, puut, koristekasvit, köynnöskasvit ja havupuut. Teemme yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa, joten meidän kauttamme saat kätevästi myös muut palvelut, kuten kaivuutyöt ja maansiirrot.

Grönbacka taimisto sijaitsee kantatie 51:sen varrella Inkoossa. Toiminta-alueemme on Hanko-Kirkkonummi ja teemme puutarhasuunnittelua sekä mantereella että saaristossa. Kun tarvitset apua puutarhasi kanssa, teemme aluksi tutustumiskäynnin, jolloin otamme mitat ja valokuvat puutarhastasi. Keskustelemme myös puutarhaasi liittyvistä toiveistasi.

Vielä on vapaita konsultaatioaikoja syksylle! Jos varaat vierailukäynnin ennen lumen tuloa, istutusten ja viheralueiden suunnittelu on mahdollista tehdä kevääksi. Suunnitelmat on kätevä tehdä talven aikana, jolloin toteutus voidaan aloittaa heti kevään tullessa. Varaa heti oma aikasi, niin voimme toteuttaa puutarhaunelmasi jo ensi kevääksi!